Kleine Komedie Rivierenland

 

                           Onze sponsoren

 

 

 

Heino van Ommeren is de Tweewielerspecialist van Dodewaard en de verre omgeving!


Wij zijn gespecialiseerd in E-bikes van alle topmerken met een ruime keus en de beste service bent u bij ons aan het juiste adres! Verder hebben we een uitgebreid assortiment van stadsfiets tot kinderfiets en de populaire transportfiets! En natuurlijk ook de sportieve mountainbikes en racefietsen, met daarbij alle denkbare accessoires en onderdelen. Tevens hebben we een moderne open werkplaats voor het onderhoud en repareren van alle fietsen!
Kom langs voor ons uitgebreide assortiment!
Heino en Niels staan voor u klaar.

http://www.vanommerentweewielers.nl


 

www.fotovanbeek.nl

Over Foto van Beek

Wij zijn Thomas en Erika van Beek, de gezichten achter Foto van Beek in Dodewaard.

Inmiddels al ruim 20 jaar samen en ouders van 2 pubers. In onze vrije tijd mogen we graag een boek lezen, barbecueën we graag en houden van klussen in en om het huis. De één het ene meer dan de ander ;).

Thomas neemt de fotografie voor zijn rekening. ‘Door mijn jarenlange ervaring, enthousiasme en een goede dosis humor en gezelligheid lukt het mij de mensen ontspannen voor de camera te krijgen, zowel in onze professionele fotostudio als op locatie. Dit levert pure, mooie foto’s op, waarmee Erika daarna de mooiste compilatie foto’s en fotoboeken samenstelt. Samen zijn we een sterk team.’www.labowebshop.nl

Labo Scientific is opgericht in 1994. Wij zijn een leverancier van een compleet pakket laboratoriumproducten voor wetenschappelijk en kwaliteitsonderzoek. Onze dienstverlening bestaat uit het leveren van een totaalpakket laboratorium gebruiks- en verbruiksartikelen, chemicaliën en apparatuur. Wij leveren onze producten aan afnemers op diverse vakgebieden over de hele wereld.


www.joy-acts.nl

Joy-Acts Producties is de werknaam van de Stichting Joy-Acts Theater Producties. Hierbij zijn veel mensen aangesloten die een professie en ruime werkervaring hebben op een gebied dat op enige wijze met 'theater' verband houdt.

Omdat zij onze doelstelling ondersteunen, verlenen zij hun medewerking tegen sterk verminderd tarief. Dit is de kracht van onze producties: niet het geld maar de interesse is de drijfveer van de deelname van onze professionals.

Wat begon als een initiatief van enthousiaste theatermakers, is uitgegroeid tot een stabiel productiehuis van formaat. Ons werkmotto 'ambities zijn voor dromers, Joy-Acts Producties maakt het waar'     wordt dan ook iedere productie opnieuw eer aangedaan; hoe groots de plannen ook zijn, we weten ze altijd ten uitvoer te brengen.https://dorpshuis-ijzendoorn.nl/

In het Dorpshuis in IJzendoorn, het gezellige Gerrit van Riemsdijkhuis kunt u terecht voor goed verzorgde bruiloften, recepties, verjaardagen, babyshowers, kinderfeestjes, cursussen, vergaderingen of bedrijfspresentaties, verzorgde BBQ’s.

www.abumediaservice.nl

 ABU Uitgeverij Media Service bv
verzorgt al meer dan 25 jaar gratis uitgaven voor verenigingen,
evenementenorganisaties  en recreatiebedrijven.

  • Aanplakbiljetten / Posters
  • Camping plattegronden en informatieboekjes
  • Informatieboekjes / programmaboekjes
  • Huis-aan-huiskranten
  • Promotie flyers
Over het VSB fonds: Wij ondersteunen initiatieven voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van geld, praktische kennis en netwerken. We stimuleren dat mensen, buurten en organisaties zich samen ontwikkelen. We onderscheiden ons door leerprocessen te stimuleren.  


Wij zijn dringend op zoek naar meer sponsoren voor onze Musical 'A Christmas Carol'  in ruil voor een advertentie of pagina op onze website. U kunt hiervoor contact opnemen met Wil Huibers 0651028412
Onze dank is groot!